Noste niečo, čo má svoj význam


Žena niektoré veci k svojmu životu jednoducho potrebuje. Je jasné, že keď som žena, chcem sa páčiť. Chcem sa páčiť sebe, chcem sa páčiť druhým ľuďom a chcem byť proste taká krásna, ako sa len dá. Takže sa vždy musíme zamerať na to, ako chceme, aby sme vyzerali, a potom sa len z toho tešiť, veď čo iné nám zostáva, no nie? Na druhej strane však musíme myslieť aj na veci, ktoré nás obklopujú a ktoré sa nás proste určitým spôsobom týkajú. To však nie je len účes, pleť a také veci. To sú aj doplnky, ktoré na sebe máme.

modrý šperk

Som žena a mám svoje potreby

Ja, ako žena veľmi dobre viem, čo je pre mňa dôležité a taktiež viem, že všetko, čo nosím, nosím rafinovane a má to svoj význam, korý vidím väčšinou iba ja. Napríklad na sebe nemám šperk, ktorý by pre mňa niečo neznamenal. Je to jednoducho taký môj zvyk, ktorý sa mi páči a s ktorým som stotožnená. Aj keď nenosím stále to isté, občas sa proste rada zameriam na konkrétnu vec, ktorá sa mi páči a ktorá mi prináša šťastie. Tým sa vlastne dostávam k tomu podstatnému.

korálky

Všetko má svoj vlastný význam

Možno by si niekto myslel, že strieborne retiazky damske na krk nemajú žiadny špeciálny význam, pravdou však je, že keď už sú raz na nás, tak význam jednoznačne majú, a to bez pardónu. Vždy musíte myslieť na to, že žena veľmi dobre vie, čo nosí, takže je zbytočné sa jej na niečo pýtať. Teraz už však záleží len na tom, na čo sa zameriate a prečo sa na to zameriavate. Ja už viem, prečo nosím to, čo nosím. Ostatné je už iba na vás. Teraz však už myslite len na to, že všetko je skutočne perfektné a verte tomu, že nakoniec budete sama so sebou, a to je predsa to najdôležitejšie, tak sa nebojte. Uvidíte, že všetko bude presne tak, ako má byť, keď budete sama sebou. Uvidíte a verte mi, že budete spokojná najviac na celom svete. Keď sa budete cítiť dobre, na ničom inom už záležať naozaj nebude.

By 6. 7. 2018.    Krása